Succesvol derde kwartaal met veel nieuwe klanten voor update software

Persbericht van Update Software Benelux B.V.

CRM specialist ook in 3e kwartaal van 2011 winstgevend en succesvol met SaaS

Amsterdam, 18 november 2011
+++
update software, de gerenommeerde Europese producent van Premium CRM oplossingen met het hoofdkantoor gevestigd in Wenen, vervolgt haar succesvolle koers. Ook in het 3e kwartaal van 2011 is het update software opnieuw gelukt haar omzet aanzienlijk te laten stijgen: met 28,3 procent ten opzichte van het kwartaal vorig jaar, naar 8,3 milj. euro. Ook het resultaat voor rente en belasting is opnieuw positief en ligt op 0,5 milj. euro. De transformatie van het business model in de richting van Software-as-a-Service speelt bij update software nog altijd een uitmuntende, strategische rol. Al bijna de helft van de nieuwe klanten die de onderneming in de eerste drie kwartalen heeft verworven, heeft gekozen voor de SaaS oplossing update.revolution.

"De cijfers voor het derde kwartaal bevestigen dat update software op de juiste koers ligt. Onze branche specifieke oplossingen voldoen aan de behoefte en ons business model is uniek ten opzichte van de concurrentie", zegt CEO Thomas Deutschmann. Naast nieuwe klanten kon update software in de afgelopen maanden ook onafhankelijke experts in de CRM branche overtuigen van haar oplossingen: update software heeft niet alleen bij de CRM Excellence Test op de IT & Business uitstekend gescoord, maar ook - en dat al voor de derde keer - het beroemde CRM certificaat van Schwetz Consulting in de wacht gesleept.

Ook voor de nieuwe klanten waren er goede redenen om voor update software te kiezen. "Met update CRM hebben wij een oplossing gevonden die voldoet aan onze eisen op het gebied van marketing, sales en service en ons bedrijf het beste begrijpt", zo meldt bijvoorbeeld Ingmar Blum, Director Marketing, Sales & eBusiness Solutions bij Zumtobel AG; een Global Player in de lichtindustrie. "Naast de branchefocus op de industrie, alsmede veel bewijskrachtige referenties is ook de gebruikersvriendelijkheid in het voordeel van CRM specialist update software."

update software concentreert zich met haar oplossingen verder op de specifieke CRM behoefte in drie geselecteerde branches: Life Sciences, financiële dienstverlening en de industrie.
- Tot de nieuwe klanten van update software in de Industrie sector behoren: Fixit TM Holding, Index-Werke GmbH & Co. KG, Phoenix-Dichtungstechnik, Siedle & Söhne Telefon- und Telegrafenwerke, TechniSat Digital GmbH en Zumtobel.
- In de sector financiële dienstverlening hebben o.a. de volgende nieuwe klanten voor update software gekozen: Hanseatic Brokerhouse Securities AG, Kathrein Privatbank AG uit Oostenrijk, alsmede - in het kader van een CEE-breed CRM project - drie andere dochterbanken van UniCredit Group in Bulgarije, Roemenië en Rusland. - Tot de belangrijkste nieuwe klanten in de Life Sciences sector behoren o.a. Meda Pharma GmbH en Wörwag Pharma GmbH & Co. KG.

Over update software
update software werd in 1988 in Wenen opgericht. De onderneming is met ruim 170.000 gebruikers in meer dan 1.500 organisaties de leidende Europese producent van Premium CRM systemen. update software heeft dochterondernemingen in Duitsland, Zwitserland, Nederland, Frankrijk, Hongarije, Tsjechië en Polen. update software AG is genoteerd aan de beurs in Frankfurt am Main. In 2010 genereerde update met ongeveer 270 medewerkers een omzet van 27,6 miljoen euro.

Tot de klanten van update in de financiele dienstverlening behoren onder andere Allianz Hongarije, Bank Gutmann, Bawag P.S.K., Hauck & Aufhäuser,IAK Verzekeringen, K&H Bank, LBS Nord, Multisafe, National-Bank AG, OVB, Raiffeisen Centrobank, Raiffeisen Zwitserland, UnicreditBank Hongarije, Unirobe Meeus Groep, de Hamburger Sparkasse en 130 andere spaarbanken. update software werkt samen met strategische partners als Atos, Hewlett Packard, L&P Solutions, Sensix, SRC, Steria Mummert Consulting en met de update hosting-partner IBM.

Links:
http://www.update.com/du



Razende Robot Reporter