Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Ermelo - Tweetal aangehouden na verkoop harddrugs         |
De politie heeft donderdag 17 november twee mannen aangehouden op verdenking van het bezitten en/of verhandelen van harddrugs.

Agenten namen 's morgens een vermoedelijke drugstransactie waar tussen de twee op de Stationsstraat in Ermelo, en hielden even later een 22-jarige met onbekende woonplaats aan in Ermelo. Bij zijn fouillering troffen de agenten een zakje harddrugs aan. De man werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De andere man betrokken bij de transactie, een 57-jarige Apeldoorner, is daarna thuis aangehouden. In zijn woning zijn geen drugs aangetroffen. Ook deze man is voor verhoor en onderzoek meegenomen naar het politiebureau. Tegen beide mannen wordt proces-verbaal opgemaakt.

2011161986

|     |Epe / Elspeet / Putten - Woninginbraken                   |
Donderdag 17 november werden er inbraken gemeld door de bewoners van woningen aan de Dellenweg in Epe, de Nachtegaalstraat in Elspeet en de Voorthuizerstraat in Putten.

De inbraak aan de Dellenweg werd rond 17.30 uur ontdekt en gemeld bij de politie. Men is binnengekomen door een raam open te breken. Er zijn ondermeer sieraden gestolen.

Aan de Nachtegaalstraat werd de inbraak rond 13.25 uur ontdekt. Het is nog niet bekend wat er gestolen is. Men is binnengekomen via een raam.

Bij een inbraak in een woning aan de Voorhuizerstraat is ondermeer een televisie gestolen. Ook hier is men binnengekomen door een raam te forceren. De politie heeft de inbraken in onderzoek.

2011162379, 2011162214, 2011162225

|     |Harderwijk / Ermelo - Bedrijfsinbraken                    |
In de nacht van woensdag op donderdag 17 november is er ingebroken bij een bedrijf aan de Havendijk in Harderwijk en een bedrijf aan De Beek in Ermelo. In de nacht van donderdag op vrijdag 18 november werd er ingebroken in een bedrijf aan de Engelserf in Harderwijk.

De inbraak aan de Havendijk werd rond 09.00 uur ontdekt en gemeld bij de politie. Men heeft een raam geforceerd om het pand binnen te komen. Er zijn ondermeer systeemkasten gestolen.

Aan De Beek werd de inbraak rond 08.40 uur gemeld bij de politie. De inbrekers zijn binnengekomen via een geforceerd raam en hebben ondermeer een laptop gestolen.

Aan de Engelerf werd de inbraak rond 01.30 uur gemeld bij de politie. De politie ging direct ter plaatse en heeft met een hond nog gezocht naar de inbrekers, maar er werd niemand meer aangetroffen. De inbrekers hebben ondermeer computers gestolen. De politie heeft de inbraken in onderzoek.

2011162161, 2011162067, 2011162432

|     |Putten - Man aangehouden voor bezit harddrugs             |
Agenten hebben in de nacht van donderdag op vrijdag 18 november aan de Arnhemse Karweg in Putten een man staande gehouden die in het bezit was van harddrugs. De drugs zijn in beslag genomen.

De man stond om 02.30 uur op een kruising met gedoofde lichten. Hierop controleerden agenten de 22-jarige man uit Putten en zijn twee inzittenden. Hij bleek enkele wikkels harddrugs bij zich te hebben. Ook bleek de man te hebben gedronken. Hij kreeg hiervoor een rijverbod. Voor het bezit van harddrugs wordt proces-verbaal opgemaakt.

2011162443

|     |Epe - Fietskijkochtend politiebureau Epe                  |
Het politieteam van Epe houdt zaterdag 26 november a.s. een fietskijkochtend bij het politiebureau aan de Heerderweg.

Van 10.00 uur tot 10.30 uur kunnen gedupeerden, die de afgelopen maanden hun fiets zijn kwijt geraakt, op het bureau komen kijken of hun tweewieler tussen de gevonden exemplaren staat. Wanneer hun fiets wordt aangetroffen wordt deze direct meegegeven. Hiervoor is het wel van belang dat mensen het aangiftebewijs van de diefstal meenemen.

Alle aangetroffen fietsen, ook uit Vaassen, Emst en Oene worden op het politiebureau in Epe opgeslagen.

EINDE BERICHTEN

-----------------------
(

(


---- --