Politie Noord- en Oost Gelderland

Overval op Albert Heijn

Apeldoorn, 18-11-2011 o Donderdag 17 november is een gewapende overval gepleegd op een Albert Heijn aan de Deventerstraat in Apeldoorn. De overvaller is er te voet met een geldbedrag vandoor gegaan. Niemand raakte gewond.

De overval werd even na 17.30 uur gepleegd. Twee medewerkers van de Albert Heijn werden bedreigd met een mes. Op dat moment waren er meerdere klanten in de winkel. De man is met een geldbedrag en rookwaar te voet gevlucht. De politie kwam direct ter plaatse en heeft nog gezocht naar de man, maar hem helaas niet meer aangetroffen.

De politie heeft getuigen via Burgernet en twitter opgeroepen om tips door te bellen aan de politie via 0900-8844.

De overvaller is ongeveer 1.80 meter lang, heeft een donker getinte huidskleur en een normaal postuur. Hij droeg tijdens de overval een bril, een grijzige gewatteerde jas met capuchon en lichte, hoge schoenen. De overvaller is lopend gevlucht.

De politie heeft de medewerkers opgevangen en diverse verklaringen opgenomen van getuigen. Wie dat wil zal in contact worden gebracht met Slachtofferhulp. De politie heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld en de camerabeelden van de overval bekeken. Getuigen of tipgevers die de politie nog niet hebben gesproken, kunnen de politie bellen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

2011162363