Nieuws

Hartstichting zoekt HARTlopers voor Benelux Run 2012

vrijdag 18 november 2011

Op woensdag 2 mei 2012 is de start van de eerste Benelux Run in het centrum van La Roche-en-Ardenne. De Benelux Run is een estafetteloop van 810 kilometer, en daarmee de langste estafetteloop ter wereld.. De tocht eindigt op 5 mei 2012 in Delfzijl.

Tijdens de loop is het mogelijk om u in te zetten voor het goede doel. Zo kunt u geld ophalen voor de Hartstichting door u te laten sponsoren. Inschrijven als HARTloper kan tot en met 31 december 2011.

Loop met uw hart voor het hart
Hart- en vaatziekten hebben een enorme invloed op de samenleving. Iedere dag overlijden 108 mensen aan een hart- of vaatziekte. Bij vrouwen is het zelfs doodsoorzaak nummer één. Het ingezamelde geld tijdens de Benelux Run investeert de Hartstichting onder andere in wetenschappelijk onderzoek om hart- en vaatziekten sneller en beter op te sporen, te behandelen of zelfs te genezen.

Hoe word ik HARTloper?
U wordt HARTloper door u te laten sponsoren door familie, vrienden of bedrijven. Voor individuele lopers geldt een minimale sponsorbijdrage van EUR 200,-. Deelnemen met een team is ook mogelijk. Wij vragen een sponsorbijdrage van minimaal EUR 2012,- per team van 12 lopers.

HARTlopers hebben profijt van vele voordelen: 10% korting op de individuele bijdrage in de verzorging, extra faciliteiten op trainingslopen, ondersteuning bij het opzetten van acties om geld in te zamelen en een officieel Benelux Run shirt van de Hartstichting. Daarnaast reikt de Benelux Run prijzen uit aan het snelste Goede Doelen-Team en aan het team dat de hoogste opbrengst realiseert.

Aanmelden
Gaat u de sportieve uitdaging aan? Voor meer informatie en inschrijving als HARTloper neemt u contact op met Barbara van der Meer via e-mail of telefonisch op 06-51028360.

Voor meer informatie over de Benelux Run kunt u terecht op de activiteitenkalender van de Hartstichting en op beneluxrun.nl.