Essent

essent

Voortaan één laadpas voor snellaadstations Essent en The New Motion

Vanaf 1 december is het mogelijk om met één laadpas een elektrische auto op te laden bij vijf snellaadstations van Essent en The New Motion. Wie een abonnement voor snelladen heeft bij Essent en vervolgens gebruikmaakt van een snellaadstation van The New Motion, betaalt daarvoor via Essent. Omgekeerd geldt hetzelfde.

âOm het gebruiksgemak voor elektrische rijders te vergroten stellen we onze snellaadstations beschikbaar voor wederzijdse klantenâ, vertelt Colin Willems van Essent. âDe ervaring die we hiermee opdoen, zullen we delen met andere aanbieders van elektrische oplaadpuntenâ.

Groot netwerk van snellaadstations
âDoor de samenwerking tussen Essent en The New Motion kunnen we een groot netwerk van snellaadstations aanbieden aan de berijderâ, zegt Ritsaart van Montfrans van The New Motion. âDe berijder wil overal kunnen snelladen, ongeacht van wie het snellaadstation is. Met deze samenwerking zetten we weer een belangrijke stap vooruit in het nog aantrekkelijker maken van elektrisch rijdenâ.

Amsterdam, Delft, Utrecht en Leeuwarden
Met dit initiatief wordt een bijdrage geleverd voor een succesvolle introductie van de elektrische auto in Nederland. Het loopt voor op afspraken die hierover in een breder verband worden gemaakt door aanbieders van oplaadpunten en âinfrastructuur in Nederland. De 5 snellaadstations staan in Amsterdam, Delft, Utrecht en Leeuwarden.