Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 17 november 2011
BNN TODAY ZET EEN PUNT ACHTER DE WEEK

Annemieke van der Togt
RELAXTE TALKSHOW OP VRIJDAGAVOND MET WILLEMIJN VEENHOVEN EN ERIC CORTON

BNN Today start vanaf morgen met een nieuw format op de vrijdagavond. In een luchtige talkshowsetting bespreken anchorwoman Willemijn Veenhoven en muzieksamensteller en sidekick Eric Corton de headlines uit het nieuws van de afgelopen week. Door de hoogtepunten nog een keer de revue te laten passeren wordt er letterlijk een punt achter de week gezet. Afwisselend zullen panelleden als Alberto Stegeman en Sander Lantinga bij BNN Today aanschuiven. Daarnaast wordt er iedere week een nieuwshottie uitgenodigd. Iemand die de afgelopen week veel in de belangstelling heeft gestaan. BNN Today is met deze nieuwe vrijdagavond setting vanaf 18 november iedere vrijdag vanaf 21:00 uur te beluisteren bij BNN op Radio 1.

Het smaakmakende panel doet tijdens de ontspannen vrijdagavond hun zegje over de belangrijkste nieuwsfeiten. Ze worden telkens op grappige wijze geĂŻntroduceerd door Luuk Ikink, bekend van Today's Topics. Eric Corton selecteert in de uitzending zelf de muziek en natuurlijk is deze vrijdagavond niet compleet zonder hapjes en drankjes. Door alle grote onderwerpen nog eens te bespreken en te relativeren is Nederland klaar met de week en klaar voor het weekend. Willemijn: 'Het is fantastisch om iedere avond radio te maken, maar dat vrijdagavondgevoel op Radio 1 miste ik nog. Biertje erbij en met lekkere scherpe meningen de week afsluiten. Proost!'.

BNN Today is het actualiteitenprogramma van BNN op Radio 1. BNN Today besteedt naast nieuws en actualiteiten ook veel aandacht aan sport, media, crime en avontuur. Het programma wordt elke werkdag uitgezonden van 20.30 tot 22.00 uur bij BNN op Radio 1. Voor meer informatie over BNN Today check je bnntoday.bnn.nl, volg je BNN Today op Twitter of word je fan op Facebook.