Dura Vermeer

Waalwijk - 18 november 2011

Ondertekening realisatieovereenkomst Van Lovenlaan Waalwijk

Directeur Jef Havermans van Dura Vermeer Bouw Rosmalen en mevrouw M. Wierenga van Stichting Casade Woondiensten hebben de realisatieovereenkomst ondertekend voor het project Van Lovenlaan in Waalwijk.

Het project bestaat uit 61 SkyLine huurappartementen bestemd voor senioren, welke volgens een vooraf bepaalde financiële taakstelling zijn ontworpen. Het complex voldoet geheel aan het PolitieKeurmerk en Woonkeur en is bestemd voor senioren. In het complex is een WKO systeem geïntegreerd. De voorzieningen zijn ondergebracht in het naastgelegen gebouw ''BaLaDe'' welke ook door Dura Vermeer Bouw Rosmalen is gebouwd en recent opgeleverd.

Het project is verworven dankzij de positieve samenwerking en ervaringen tussen partijen op het naastgelegen woonzorgcomplex BaLaDe en de snelle, flexibele en betaalbare manier van ontwikkelen en realiseren volgens het PCS-woningbouwconcept.

Dura Vermeer Infrastructuur is reeds gestart met het bouwrijp maken van het terrein. Aansluitend zal er gestart worden met de bouwwerkzaamheden.

---