Gemeente Blaricum


-

Guusje Smit Blaricums vrijwilliger 2011

Tijdens de vrijwilligersavond van de gemeente Blaricum op 17 november is Guusje Smit verkozen tot vrijwilliger van het jaar 2011. Mevrouw Smit is sinds jaar en dag het aanspreekpunt voor buurtcentrum `De Malbak' en verricht daar ook allerlei hand- en spandiensten.

De aanmoedigingsprijs 2011 ging naar Clemens Meijer. Clemens is sinds 2010 een zeer enthousiaste vrijwilliger bij `De Reddingsbrigade'. Hij kan zich goed staande houden tussen voornamelijk oudere personen en zet zich ook in bij andere activiteiten bij de reddingsbrigade.

Prijs voor ...
Mevrouw Smit ontving uit handen van wethouder Gijs van Loef de bij de titel behorende onderscheiding: een gouden broche. Mevrouw Gillis van het Gemeenschapsfonds Blaricum overhandigde haar een waardecheque van EUR 1.000,-. Dit bedrag kan mevrouw Smit naar eigen keuze besteden aan een doel dat de Blaricumse gemeenschap ten goede komt.

Clemens Meijer kreeg uit handen van wethouder Van Loef de zilveren broche. Van mevrouw Gillis ontving hij een waardecheque van EUR 500,- te besteden aan een doel dat de Blaricumse gemeenschap ten goede komt. Verantwoording
Vorig jaar ging de titel `Vrijwilliger van het jaar 2010' naar Sybert Blijdenstein (hei & wei). Zijn geldprijs kwam ten goede aan de bouw- en inrichting van Zorgboerderij `t Werckpaert'.

|