NVLF



---

22 maart 2011
Vereniging

NVLF-congres: call for abstracts is uit

Indienen voor 1 juli.

Op vrijdag 18 november 2011 organiseert de NVLF haar vakinhoudelijk jaarcongres. Het thema is: Logopedie.

`Logopedie in haar volle omvang' is de rode draad van het programma. Stem, spraak, taal, gehoor, neurologie, dysfagie, dyslexie, prelogopedie, mondmotoriek, COPD, communicatie en beroepsgerelateerde onderwerpen kunnen aan bod komen. Van diagnostiek, tot behandeling en ontwikkelingen, beleid en onderzoek, multidiciplinair en pro-actief handelen.

Aan (o.a.) logopedisten, logopediewetenschappers en taal-spraak pathologen wordt gelegenheid geboden te spreken over een ingediend relevant onderwerp. De onderwerpen en abstracts worden voorgelegd aan een programmacommissie die hierover stemt en besluit over plaatsing. De programmacommissie streeft er naar een zo gevarieerd mogelijk programma te maken.

Dit jaar is er ook weer gelegenheid tot het presenteren van posters. Wilt u een poster presenteren, dan geldt ook dat u hiervoor een abstract instuurt en hierbij duidelijk vermeldt dat het een posterpresentatie betreft.

Voorwaarden
Uw abstract bestaat uit een Nederlandse samenvatting van uw presentatie in maximaal 250 woorden. Abstracts kunnen tot uiterlijk 1 juli 2011 worden ingestuurd. Deze kunnen gemaild worden aan Pia Plokker: .

Een materialenmarkt zal wederom onderdeel van het programma worden, waar de gelegenheid tot netwerken wordt geboden.