Ingezonden persbericht



()

Hans Liberg
Muzikale clown van wereldformaat
KORT BERICHT
In de autobiografische show Ick Hans Liberg laat Liberg op meesterlijke wijze nieuwe kanten van zichzelf zien en licht hij een tipje van de sluier op over zijn privéleven. Het levert een voorstelling op vol bruisende energie, prettige verrassingen, eindeloos veel muzikale associaties en een hoog lachgehalte! In de show wordt Liberg ondersteund door slagwerk en contrabas. Hans Liberg is een entertainer van formaat en van vrijdag 18 t/m zondag 20 november is hij te zien in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

LANG BERICHT
In de autobiografische show Ick Hans Liberg laat Liberg op meesterlijke wijze nieuwe kanten van zichzelf zien en licht hij een tipje van de sluier op over zijn privéleven. Hans Liberg is een entertainer van formaat en van vrijdag 18 t/m zondag 20 november is hij te zien in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Hans Liberg houdt aan de ene kant van Bach, Beethoven en Debussy, en aan de andere kant zingt hij grààg de vieze liedjes die zijn oma door de kamer schalde. Liberg is in de Jordaan geboren, en daarom probeert hij in Ick Hans Liberg het Jordanees weer te spreken. Zijn oude buurt in Amsterdam-West komt voorbij, de drumband van de katholiekenhelastieken en hij laat foto's van zichzelf en van zijn kinderen zien. Op een veelgestelde vraag 'Hoe doe je dat dan in het buitenland?', geeft Hans Liberg ongeveer een antwoord.

Hans Liberg, met een klassiek, maar ook een jazzy programma met een jazztrio: piano en slagwerk met gedoogsteun van de contrabas. Liberg is pianist, trommelaar, gitarist, zanger, saxophonist, trompettist en een komiek, en hij laat in Ick Hans Liberg vele facetten van zichzelf zien. Hij legt uit dat grote staatslieden vaak hele goede pianisten zijn, en er wordt ook nog gedanst. Een hilarische show, die je niet mag missen!

Locatie: nieuwe Luxor Theater
Datum: vr 18 t/m zo 20 november 2011
Aanvang: 20.00 uur, zo 15.00 uur
Prijs: van ¤ 15 tot ¤¤ 37
Meer info: http://www.luxortheater.nl/94-539-Hans-Liberg

Kaarten voor de voorstelling via www.luxortheater.nl of (telefonisch) reserveren aan de kassa van het theater, 010 - 484 33 33. De kassa is elke dag geopend van 13.00 tot 18.00 uur.