Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Bussum, 18 november 2011

Update EGO Lifestyle Holding NV

Eigen vermogen ELSH weer positief door conversie

EGO Lifestyle Holding (hierna "ELSH") maakt bekend dat diverse stappen zijn gezet in het kader van de herstructurering van ELSH. Op 15 augustus jl. berichtte ELSH al dat het crediteurenakkoord was gehomologeerd.

Tijdens de op 17 november jl. gehouden aandeelhoudersvergadering zijn de volgende zaken besloten:
* De aandeelhouders zijn unaniem akkoord gegaan met een statutenwijziging die voorziet in een verlaging van de nominale waarde van de aandelen ELSH van 0,25 euro naar 0,01 euro.
* De aandeelhouders zijn unaniem akkoord gegaan met de voorgenomen conversie van de door Value8 verstrekte middelen en kosten die verband houden met het crediteurenakkoord en het behoud van de vennootschap. In het vervolg daarvan zijn heden de volgende stappen genomen:
* Het passeren door het aangewezen notariskantoor van de statutenwijziging van ELSH.
* De publicatie van het jaarverslag, waarbij financiële verslag loopt tot en met 31 oktober 2011. (het verslag is beschikbaar op de website www.egolifestyleholding.com)
* De conversie van het bedrag van 500.000 euro in aandelen ELSH tegen een conversiekoers van 0,08 euro per aandeel. Hierdoor zal het aantal uitstaande aandelen ELSH toenemen van 6.139.230 tot 12.389.230 aandelen. Door deze stappen is thans weer sprake van een licht positief eigen vermogen. ELSH zal op korte termijn aan NYSE Euronext Amsterdam verzoeken om de notering van ELSH te handhaven, waarbij wordt verzocht om de noteringsmaatregel 6903/1 (strafbankje) te beëindigen.

Na het handhaven van de beursnotering is het streven erop gericht weer operationele activiteiten te ontplooien binnen de vennootschap, waarbij die activiteiten gericht zullen zijn op waardegroei voor aandeelhouders ELSH.

Ego Lifestyle Holding NV
info@egolifestyleholding.com