Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Bussum, 18 november 2011

Trading update Dico International

NV Dico International maakt - conform art 5:25e van de Wet op het financieel Toezicht - haar trading update bekend. Deze trading update heeft betrekking op het derde kwartaal van 2011 en de periode tot de datum van dit bericht.

In het derde kwartaal heeft Dico International ('Dico') met diverse partijen gesproken over een nieuwe bestemming voor het beursfonds. Daarbij is een reverse listing - een omgekeerde beursgang door inbreng van activiteiten - een serieuze mogelijkheid. Daarbij kan gemeld worden dat er - ondanks het moeilijke beursklimaat - aanhoudend interesse bestaat in beursnotering en reverse listing.

Vanuit Dico-perspectief vindt de selectie van voorstellen plaats op basis van:
* Een aantrekkelijke waardepropositie voor Dico aandeelhouders
* Winstgevendheid en winst per aandeel

* Verdere waardegroei op lange termijn
Stringente kostencontrole
Net als in de eerste zes maanden wordt de stringente kostencontrole gecontinueerd, waardoor het beursfonds een zeer beperkte kostenbasis kent. Voor wat betreft de financiële positie van Dico kan gemeld worden dat, gezien het lage kostenniveau, de financiële situatie bij Dico vrijwel gelijk is gebleven ten opzichte van de positie per ultimo juni 2011. Met grootaandeelhouder Value8 is afgesproken dat zij, indien nodig, de vennootschap financieel zal steunen.

NV Dico International
www.dicointernational.nl