Ingezonden persbericht


Persbericht

Soul Survivor geeft

Mini-Festival

Sprekers, diensten, veel aanbidding, ministry, genezing, relaxen, diepgang, seminars en fun. Dat zijn de bekende hoofdingrediënten van het Soul Survivor Mini-Festival die van 18 - 20 november plaatsvindt op conferentiecentrum De Betteld te Zelhem.

Het Mini-Festival van Soul Survivor heeft dezelfde ingrediënten als het grote festival in mei, maar is een weekend in plaats van vijf dagen. En, vanwege de novemberkou, slapen deelnemers niet in tentjes, maar warm onder een dak. Andy en Beth Croft, twee jonge leiders van Soul Survivor Engeland, zullen enkele van de sprekers zijn.

Het thema is WAVE. WAVE gaat in op Gods liefde waarmee Hij jonge mensen keer op keer wil overspoelen. Zijn Heilige Geest verfrist en brengt vrijheid. God wil mensen vernieuwen, bemoedigen en vrijmaken als een golf die komt, schoon schip maakt en ruimte biedt voor nieuwe dingen.

Het mini-festival is voor jongeren vanaf 16 jaar. Mensen kunnen al deelnemen vanaf ¤ 75,00 inclusief festival en overnachtingen. Opgeven kan via www.betteld.nl. Meer info kan worden gevonden op www.soulsurvivor.nl.

Einde persbericht