Ingezonden persbericht


Starwood Hotels Nederland Beste M!CE Hotelketen 2011

Op donderdag 17 november werden de M!CE Awards uitgereikt tijdens de MICE & Business Travel Fair. Starwood Hotels Nederland won de award voor de 'Beste M!CE Hotelketen in Nederland 2011'.De award werd in ontvangst genomen door Jeroen Carbo en Joyce Wolt, die binnen Starwood Hotels Nederland medeverantwoordelijk zijn voor MICE &Events Travel.

AMSTERDAM - Ter gelegenheid van de 6e MICE & Business Travel Fair op 17 november in Amsterdam heeft de organisatie, op verzoek van SITE, MPI en ANTOR, een enquête gehouden onder de lezers van het magazine MICE & Events Travel, om de beste MICE bedrijven te belonen met een award. Uit de enquête kwamen een aantal genomineerden naar voren, waarna er via de website& telefonische benadering van lezers gestemd kon worden.

Er werden awards uitgereikt in de categorieën:'Beste M!CE Hotelketen in Nederland', 'Beste Airline voor groepen', 'Beste Upcoming Incentive Bestemming' en de 'MICE Personality van het Jaar'.Starwood Hotels Nederland liet met het winnen van deze award de andere genomineerden, Eden Hotel Group, Hilton Hotels & Resorts, InterContinental en NH Hoteles, achter zich.

"We zijn zeer trots dat we de award voor'Beste M!CE Hotelketen in Nederland 2011' gewonnen hebben. Deze award is een bekroning voor het harde werk van ons gehele team." aldus Kurt Renold, Area Manager Starwood Hotels Nederland.

Onder Starwood Hotels Nederland vallen Hotel Des Indes, Hotel Pulitzer en het Sheraton Amsterdam Airport Hotel& Conference Center.

Einde.



Ingezonden persbericht