Volendam Music BV

Volendam, 18 november 2011

'Dromendans' re-entry op nummer 8 in de Mega Top 100!

Geslaagde actie Coen en Sander Show

Vorige week meldden Coen en Sander een carrière te lanceren en van Vinzzent een ster te maken. De populaire Dj's vinden zijn Dromendans een gigantische hit en daarom stuurden zij Vinzzent het land in.

De luisteraars konden zich via de Coen en Sander Show website aanmelden en een optreden winnen.

Iedere dag werd er een nieuwe locatie bezocht waarvan live verslag werd gedaan in de Coen en Sander Show.

Vinzzent bracht Dromendans in 2010 al uit direct na zijn deelname aan het nationaal songfestival. De single werd toen al goed ondersteund door de regionale omroepen en groeide uit tot een soort culthit onder de studenten.

Vanwege het succes in het land werd er een re-release gepland.

Coen en Sander sprongen daar vorige week goed op in want 'Dromendans' is vandaag opnieuw binnengekomen op nummer 8 in de Mega Top 100!

Als klap op de vuurpijl werd Vinzzent gisteren uitgenodigd voor het 'Coen und Sander Fest' wat plaatsvind op 02 december ter gelegenheid van hun 5 jarig jubileum. Vinzzent staat dan in de line-up met o.a. Miss Montreal, Jan Smit en Rowen Heze

Vinzzent was vanaf jonge leeftijd al bezig met muziek en vastbesloten zijn 'Dromen' na te streven. Hij had een professionele opname studio in Tilburg en was vaste technicus van Rob de Nijs. De basis van het werken achter de schermen gaven Vinzzent de 'drive' voor zijn grootste passie te gaan; zingen. Rob introduceerde hem tijdens zijn jubileumconcert in Carré en reikte zijn eerste Nederlandstalige studioalbum uit. In 2010 kreeg Vinzzent landelijke bekendheid door zijn deelname aan het Nationaal Songfestival waar hij als publieksfavoriet naar voren kwam. Onlangs kreeg Vinzzent een BUMANL Award voor de beste Videoclip wat door een vakjury werd bepaald. Met ruim 200 optredens behoort Vinzzent tot één van de meest geboekte artiesten van het land.