Politie Zeeland


---

1840-2011 Dode hond gevonden in Clinge
Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar aanleiding van de vondst van een dode hond aan de Zestigvoet in Clinge.
Donderdag rond 15.30 uur meldde een sportvisser dat hij in het water een afgesloten bench met daarin een kleine zwarte hond had gevonden. Het dier is vermoedelijk verdronken.
De politie is op zoek naar de eigenaar van het dier. Ook worden getuigen verzocht zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.

1841-2011 Dronken man rijdt jogger aan, Goes
Op de Ringbaan West is donderdagavond een 26-jarige vrouw uit Goes aangereden door een man op een snorscooter.
De vrouw was rond 19.00 uur aan het joggen over het fietspad toen ze van achteren werd aangereden. Door de aanrijding had ze last van haar rug en nek. Ze is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis maar mocht even later weer naar huis.
De bestuurder van de snorscooter, een 52-jarige Goesenaar, was onder invloed van alcohol. Op het bureau bleek dat hij ruim vijf maal de toegestane hoeveelheid had gedronken. Zijn rijbewijs moest hij vervolgens inleveren.

1842-2011 Vernielingen op sportterrein, Zierikzee
In de nacht van donderdag op vrijdag zijn op een sportterrein vernielingen aangericht.
Er werden vernielingen gepleegd aan reclameborden en aan de kleedkamers. Ook lagen diverse grijze containers verspreid over het terrein. Het totale schadebedrag is niet bekend.

---- --