Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 18 november 2011

Nominaties 100% NL Awards bekend

De derde editie van de 100% NL Awards is weer van start gegaan met de bekendmaking van alle genomineerden. De artiesten werden door 100% NL verrast met hun nominatie(s) in de vorm van een speciale LP. Zo werd o.a. Marco Borsato vlak voor zijn concert in Heerhugowaard door Krystl verrast met zijn nominaties voor 'Artiest van het Jaar' en 'Hit van het Jaar', waarop Marco er tevens twee aan Krystl overhandigde. Ook Nick & Simon, Jeroen van der Boom en de andere genomineerden zijn door 100% NL verrast met hun nominatie voor de Awards.

Vanaf vandaag kan er gestemd worden op alle artiesten via www.100p.nl en dit kan tot en met zaterdag 31 december. Op 20 december wordt er door 100% NL een tussenstand bekend gemaakt. De 100% NL Awards worden begin januari aan de winnaars uitgereikt in de studio van 100% NL.

100% NL

Met 1,6 miljoen luisteraars per week is 100% NL het snelst groeiende radiostation van Nederland. 100% NL is het radiostation met de muziek van Nederland. Je hoort de hits van o.a. Nick & Simon, Ilse DeLange, Guus Meeuwis, Caro Emerald, Jan Smit maar ook klassiekers van Frank Boeijen, Paul de Leeuw en Trijntje Oosterhuis. Ook Jan van Veen's Candlelight wordt uitgezonden op 100% NL. Het station is overal in Nederland te beluisteren. Kijk voor de frequenties op www.100p.nl.

Naast het radiostation heeft 100% NL ook een eigen magazine: het 100% NL Magazine. Het nieuwe 100% NL Magazine ligt vanaf nu in de winkel met onder meer een uitgebreid interview met Jan, Monique en Jenny Smit.