Unieke formule maakt luxe fanreizen mogelijk voor alle artiesten


HILVERSUM, 20110429 -- Je hoeft niet meer wereldberoemd te zijn om als artiest eens lekker met je fans op stap te kunnen gaan. Een unieke formule maakt het mogelijk -ook voor aanstormend talent- om een superdeluxe fanreis te organiseren, zonder meteen failliet te gaan. Er hoeven geen ingewikkelde afspraken meer te worden gemaakt met vliegmaatschappijen of hotels om een succes te maken van een echt luxe fanreis. De artiest loopt bovendien geen enkel risico als de verkoop van de reis een beetje tegenvalt.

Met de introductie van de website www.fanreizen.nl krijgen Nederlandse en Vlaamse artiesten er een opvallend medium bij om hun talent te tonen aan het publiek. Trouwe fans helpen hun idool door mee op reis te gaan. Via een spaarsysteem wordt de reis voor de artiesten leuker naarmate er meer fans meegaan.

De allereerste fanreis zal plaatsvinden van vrijdag 18 november t/m vrijdag 25 november 2011. Het gaat om een cruise van Venetie, via o.a. Dubrovnik en Malta, naar Savona.

Voor veel artiesten is dit een uitgelezen kans. Een luxe vakantie met je eigen fans. Een week lang dat 'sterrengevoel' in een omgeving die daar helemaal bij hoort. Dineren met je fans en optreden in de mooist denkbare omgeving. Wie voldoende 'aanhang' meeneemt, wordt beloond met een professionele videoclip.