Ingezonden persbericht


Unieke, eenmalige lezing over Spiritualiteit & Zwangerschap door Susan Smit, Anna Myrte Korteweg en Riet van Rooij.

Deze drie vrouwen schreven ieder een boek over een van de meest bijzondere periodes in het leven van een vrouw, namelijk zwanger zijn, bevallen en moeder worden. Boeken die naadloos aansluiten bij deze tijd, waarin spirituele groei en oerkracht belangrijke thema's vormen. Zwanger zijn is immers een tijd van emotionele en spirituele groei, natuurkracht, mystiek en leven. Ieder schreef dit vanuit haar eigen invalshoek en kracht.

In deze interactieve lezing die Smit, Korteweg en van Rooij samen geven op zaterdag 19 november komt alles bij elkaar en krijg je als (aanstaande) moeder, als professional of als geïnteresseerde alle informatie die je nodig hebt om er een bijzondere en hele bewuste periode van vertrouwen, persoonlijke groei en kracht van te maken. Ook als het anders loopt.

Laat je als (aanstaande) ouder inspireren om dit levensavontuur uit te diepen en verrijken met meditaties en andere oefeningen. Ontdek de mogelijkheden om zelf hele bewuste keuzes te maken tijdens de zwangerschap en bevalling. En hoe je beperkende overtuigingen en onzekerheden uit de weg kunt ruimen en deze bijzondere periode in het leven vanuit vertrouwen kunt ervaren.

Datum: zaterdag 19 november 2011

Tijd: 14.00 - 17.00 uur

Locatie: Centrum De Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Kijk voor een route beschrijving op www.roos.nl

Een kaartje kost ¤ 17,50 en is uitsluitend verkrijgbaar via www.Inspirerendleven.nl.

Klik hiervoor op de banner aan de rechterzijde op de homepage. Voor meer informatie, mail naar: info@inspirerendleven.nl



Ingezonden persbericht