Ingezonden persbericht


CLIFF RICHARD EN KELLY ROWLAND IN NIEUW SEIZOEN GRAHAM NORTON ZATERDAG OM 22.00 UUR

Kelly Rowland heeft een nieuwe hit, Sir Cliff Richard onthult dat hij zichzelf als een eendagsvlieg zag en Lord Alan Sugar maakt woorden van eten op zijn bord. Aanstaande zaterdag wordt Graham vergezeld door Evergreen popster Sir Cliff Richard, 'Apprentice' baas Lord Alan Sugar, Britse X-Factor juriste Kelly Rowland en comedian Micky Flanagan.

Graham feliciteert Kelly Rowland met haar nieuwe hit en vraagt haar of haar carriere nu op Engeland gefocust is. "Nee, ik kom net terug van Amerika en ik vind het super dat ik beide landen kan aandoen. Ondanks dat ik nu zo ver van huis ben voel ik me hier heel erg op mij gemak! Ik waardeer de liefde die ik hier in de UK krijg." Of ze volgend jaar weer in de jury zit van X-Factor weet ze nog niet, "Ik weet het echt niet, dat moeten we nog even afwachten" aldus Kelly. Sir Cliff geeft toe dat hij niet zo vaak naar X-Factor kijkt, "Ik denk dat de X-Factor een geweldige show is, sommige kandidaten die eerst gewoon over straat konden, kunnen dat na hun auditie niet meer! Het geeft mensen een fantastische kans om hun talenten te laten zien. Zelfs de mensen die niet door gaan vind ik vaak goed kunnen zingen."

Graham vraagt hem naar zijn langdurige succes waarop Cliff antwoordt, "Vaak kan ik mijn eigen succes niet bevatten, toen ik begon met The Shadows dacht ik dat we een eendagsvlieg zouden zijn." Sir Cliff ontkent dat hij al aan pensioen denkt, "Ik stop wanneer ik wil stoppen, maar zolang ik nog het gevoel heb dat ik mijn fans iets te bieden heb ga ik gewoon door met het geven van concerten. Ik houd ervan om concerten te geven, ik heb de tijd van mijn leven op het podium. Dus de voorlopige planning is nog steeds werken." Over zijn fitheid en het jong houden van zijn lichaam zegt Cliff, "Toen iemand in de serie Coronation Street zei 'ik houd van de dikke Cliff Richard' ben ik op een dieet gegaan en daar hou ik mij nu nog steeds aan." Lord Sugar neemt plaats naast de andere gasten op de rode sofa en praat over een 'slim idee' voor een dieet, "Toen ik in Amerika was kreeg ik in een restaurant een klein vorkje om mijn mosselen mee te eten. Het duurde heel lang voordat ik mijn gerecht op had en na elke hap dacht ik dat ik al vol zat! Dus noem ik mijn dieet 'klein vork dieet'. Je eet uiteindelijk minder met een klein vorkje." Lord Sugar is geen fan van restaurants die zich als de beste voordoen, "Als ik het eten dan ook niet goed vind, dan schrijf ik mijn klachten op m'n bord met het eten dat erop ligt. Aardappel puree is daar heel handig voor, of als je bonen eet dan kan je ze netjes naast elkaar leggen om er een woord mee te maken." Kelly treedt op live in de studio met haar nummer 'Down for Whatever'.

Het nieuwe seizoen van The Graham Norton Show is te zien op zaterdagavond, elke zaterdagavond om 22.00 uur. Op elke vrijdagavond een herhaling van een eerder seizoen, ook om 22.00 uur.

www.comedycentral.nl

Nickelodeon)? Graag verzoeken wij u dan een email te sturen aan pers@mtvne.com onder vermelding van afmelding.



Ingezonden persbericht