Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 15-11-2011

Televisie
DE ZOMER VOORBIJ
Uitzending zondag 20 november
Nederland 3 ­ 21.20 uur

EEN LACH EN EEN TRAAN IN LAATSTE AFLEVERING
VAN DE ZOMER VOORBIJ

In de laatste uitzending van DE ZOMER VOORBIJ van dit seizoen is ruimte voor een lach en een traan. Jeroen van Koningsbrugge laat zich samen met Simon, Kees Tol en Jan Dulles betoveren door dolfijnen. Dennis van der Ven neemt Jan Smit, Nick, Jaap Kwakman en Jaap de Witte, de vaders in de groep, mee naar een kindertehuis. Daar proberen zij op verschillende manieren een lach op de gezichten van de kinderen te toveren. 's Avonds gaat in de kroeg in Albufeira voor de allerlaatste keer het dak eraf. De hele groep gaat helemaal los op de muziek van de collega's van het feestduo Helemaal Hollands.

In deze jubileumreeks van DE ZOMER VOORBIJ gaan Jan Smit, Kees Tol, Nick & Simon en de 3JS net als de voorgaande vier seizoenen met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten.

Dit jaar reizen de Volendamse vrienden in campers langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis staat weer in het teken van hun eeuwige vriendschap, mooie muzikale momenten, spannende activiteiten en bijzondere gasten. De gasten die dit jaar langskomen zijn: Gerard Joling, Henk Westbroek, Miss Montreal, Johnny de Mol, Angela Groothuizen, dj's Coen & Sander en het cabaretduo Jurk.

Voor meer informatie: www.sterren.nl/dezomervoorbij