Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

16 november 2011

SAMENVATTING AMSTERDAMS LIJFLIED EXCLUSIEF TE ZIEN BIJ RTV N-H

Het wordt een lekkere meezingavond, zondag 20 november vanaf 19:10 uur. RTV Noord-Holland zendt in het televisieprogramma 'Amsterdams Lijflied' exclusieve beelden uit van het Grote Gala van het Amsterdamse Lied, dat afgelopen maandag plaatsvond in Koninklijk Theater Carré.

In 'Amsterdams Lijflied', gepresenteerd door Peter Maarsen, zendt RTV N-H een uitgebreide samenvatting uit van het Grote Gala van Het Amsterdamse Lied dat maandag werd gehouden. Bekende artiesten zoals Kees Prins, de zangeressen van The Soldiers (Sofie en Cato van Dijck), Giovanca, Mieke Stemerdink en Maarten van Roozendaal zingen typisch Amsterdamse levensliederen. En natuurlijk is ook het optreden van de winnaar van hét Amsterdamse Lijflied te zien.

Het gala is de afsluiting van de verkiezing van het Amsterdamse Lijflied die Het Parool organiseerde voor haar lezers. Tien weken lang kon men stemmen op het mooiste, beste of geestigste Amsterdamse Lied. Het lied 'Oude wolf' van Trio Bier kreeg de meeste stemmen en werd afgelopen maandag in Carré bekroond tot hét Amsterdamse Lijflied.

Kijk hier voor meer informatie over het programma.

Dit programma wordt mogelijk gemaakt door Het Parool en Koninklijk Theater Carré.

Lees alles over de verkiezing van het Amsterdams Lijflied op Parool.nl

Amsterdams Lijflied

Zondag 20 november om 19.10 uur bij RTV Noord-Holland

Samenvatting Grote Gala van het Amsterdamse Lied


---

Noot voor de redactie (