Woonpunt heeft beste jaarverslag

Persbericht van Grafische Cultuurstichting

De woningbouwcorporatie Woonpunt in Maastricht heeft volgens de jury van De Bestverzorgde Jaarverslagen 2011 het allerbeste jaarverslag. Dat bleek op zaterdag 19 november in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam, waar de uitkomst van de jaarlijkse bekroning bekend werd gemaakt.

Het jaarverslag van Woonpunt werd ontworpen door het bureau Zuiderlicht in Maastricht. De jury omschrijft het verslag als 'het mooiste van het mooiste met humor bovendien' en als 'een feest, inhoudelijk (redactie en fotografie) en qua vorm'. Bovendien is het volgens de jury een uitstekend jaarverslag en de best denkbare reclame voor drukwerk.

Andere verslagen die werden bekroond zijn de jaarverslagen van de Mondriaan Stichting (ontwerp Mainstudio), de Rijksakademie van Beeldende Kunsten Amsterdam (Onomatopee), SNS REAAL Fonds (Irma Boom Office) en Zeebelt (Koen Geurts.nu).

De Bestverzorgde Jaarverslagen wordt georganiseerd door de Grafische Cultuurstichting, met medewerking van Antalis, Excelsior-Haarlem, Ando en Calff & Meischke, en met steun van BNO/Pictoright. Mediapartners zijn Items en Print Buyer. De onderscheiding gaat naar de ontwerper én de opdrachtgever. Het juryrapport van De Bestverzorgde Jaarverslagen staat over enkele dagen op de website van de Cultuurstichting - grafischecultuur.nl. De selectie van De Bestverzorgde Jaarverslagen 2011 wordt opgenomen in de collectie van Bijzondere Collecties UvA.

Links:
http://www.grafischecultuur.nl



Razende Robot Reporter