Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 09.50 uur

Utrecht, 20-11-2011

Vandalen gesnapt bij sportclub

ZEIST - Op 19 november tegen 03.00 uur kreeg de politie een melding over diverse vernielingen bij een sportclub aan de Hernhuttersingel in Zeist.

Er was onder andere meubilair vernield en op het grasveld gegooid, een ruit en een luchtrooster was vernield en een vuilcontainer omgegooid.

Agenten die ter plaatse kwamen, konden drie 16-jarige verdachten aanhouden: twee uit Bunnik en één uit Zeist. Deze bekenden de vernielingen. Zij krijgen een HALT-straf.

Getuigen gezocht van autobrand

ZEIST Op zondagmorgen 20 november om 04.00 uur stond er een auto in de brand aan de Panweg in Zeist. De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets verdachts gezien of gehoord omstreeks dit tijdstip aan de Panweg? Neemt u dan contact op met de politie in Zeist via 0900 8844.

Auto in voortuin, inzittenden verdwenen

BUNNIK Aan de Tolhuislaan in Bunnik was zondagmorgen 20 november een auto de voortuin ingereden. Agenten die ter plaatse kwamen troffen de auto zonder inzittenden aan. Achter in de tuin troffen zij tussen het groen twee 19-jarige verdachten aan uit Bunnik en De Bilt.

De ene verdachte is beginnend bestuurder en blies 685 ugl. Zijn rijbewijs is ingevorderd. De andere blies 495 ugl, hij heeft geen rijbewijs. De politie heeft de zaak in onderzoek.