Politie Gelderland-Zuid

Agressieve man slaat andere man

Ammerzoden, 20-11-2011 o Zondagochtend rond 00.40 uur hielden agenten een 27-jarige Den Bosschenaar aan terzake mishandeling. Hij had een 45-jarige man een vuistslag gegeven. Het voorval was in de Reeuwijkstraat in Ammerzoden.

De 45-jarige Ammerzodenaar had aanvankelijk een vrouw geholpen door via de telefoon aan haar vriend uit te leggen hoe hij de Reeuwijkstraat in Ammerzoden kon vinden. Toen de 45-jarige enkele minuten later geschreeuw in de straat hoorde en ging kijken, zag hij de vrouw die hij even daarvoor had geholpen ruzie maken met een hem onbekende man.

Toen de Ammerzodenaar vroeg wat er aan de hand was keerde de schreeuwende man zich tegen hem en sloeg hem met zijn vuist tegen het gezicht. De Ammerzodenaar waarschuwde daarop de politie.

Toen de 45-jarige terug liep naar de woning waar de man stond die hem geslagen had, gaf deze de Ammerzodenaar een duw waardoor beide mannen ten val kwamen. De 45-jarige hield vervolgens zijn belager onder bedwang tot de politie aanwezig was. Deze hielden de man, een 27-jarige inwoner van Den Bosch, aan terzake mishandeling. De verdachte gedroeg zich tot op het politiebureau agressief.

De 45-jarige deed angifte tegen de verdachte. De politie zal de Bosschenaar vandaag horen en maakt proces-verbaal op.

(00)

Laatst gewijzigd 20-11-2011 8:47 | © Regio Gelderland-Zuid |