Politie Midden- en West Brabant

Jongen in auto getrokken door drie mannen in Dongen

Dongen, 20-11-2011 o DONGEN: De recherche is een onderzoek gestart naar de gijzeling van een 15-jarige Dongense jongen die vannacht door drie mannen in een auto werd meegenomen. De knul werd enige tijd later werd vrijgelaten.

Drie Dongense vrienden (15, 15 en 16) fietsten vannacht rond 03.00 uur vanuit Rijen naar huis na een cafébezoek. Bij het Hesselpad aangekomen werden zij van hun fietsen getrokken door drie mannen. De daders droegen bivakmutsen. Onder bedreiging van geweld trokken de drie een 15-jarige jongen mee in een donkere auto van een ouder model. Daarop reden zij weg. De vrienden van de jongen meldden de gijzeling bij de politie. Deze ging op zoek naar de wagen met daarin de drie
gijzelnemers en de Dongenaar. Tijdens deze zoektocht kreeg de politie enige tijd later een telefoontje dat jongen tussen Oosterhout en Dorst uit de auto was gezet. De politie heeft de jongen opgehaald en gehoord en thuis afgezet. Het onderzoek in deze zaak is gaande. De politie verzoekt getuigen die iets hebben gehoord of gezien zich te melden via 0900-8844.

Auteur: Jiske van Pelt

Laatst gewijzigd 20-11-2011 14:08 | © Regio Midden en West Brabant |