Politie Zeeland


---

1850-2011 Man aangehouden in Vlissingen
Politie Zeeland heeft zaterdag rond 13.20 uur een man aangehouden wegens bedreiging.
De man, een 56-jarige Vlissinger, wordt verdacht van het bedreigen van een werknemer van een bedrijf gelegen aan de Nieuwe Kruidmolenweg in Vlssingen zaterdag rond 13.00 uur.
De 56-jarige Vlissinger bedreigde de man met een op een steekwapen gelijkend voorwerp. Enkele dagen eerder had de man ook al een bezoek gebracht aan het bedrijf en heeft toen eveneens bedreigingen geuit. Hij is in verzekering gesteld.

1851-2011 Mannen aangehouden in Goes en Vlissingen wegens belediging
Politie Zeeland heeft zondag rond 03.50 uur twee mannen aangehouden op de Grote Markt in Goes.
De twee zijn 25 en 50 jaar oud en afkomstig uit Hansweert, De oudste van de twee is aangehouden wegens openbare dronkenschap en belediging van agenten. Tegen de 50-jarige man is proces verbaal opgemaakt. De jongste is aangehouden wegens geen gehoor geven aan de vordering van de politie weg te gaan. Hij is heengezonden met een boete.

Ook in Vlissingen is een man aangehouden vanwege het beledigen van een agent.
De 38-jarige man uit Vlissinger werd aangehouden op de Nieuwendijk in Vlissingen rond 03.50 uur in de nacht van zaterdag op zondag.

1852-2011 Man aangehouden in Middelburg
Politie Zeeland heeft in de nacht van zaterdag op zondag rond 02.20 uur een man aangehouden.
De 24 jarige aangehouden man uit de gemeente Middelburg stond even eerder in de Lange Delft met een mes te zwaaien. Het mes is in beslag genomen.

1853-2011. Woninginbraken in Zeeland
In diverse woningen in Zeeland is afgelopen weekend ingebroken.
Uit een woning aan de Koestraat in Middelburg zijn twee spelcomputers weggenomen.

In Vlissingen is bij een woning aan de van Borsselestraat een poging tot inbraak gedaan. Dit gebeurde ook bij een woning gelegen aan de Hogeweg in Burgh-Haamstede.

In Poortvliet is ingebroken bij twee woningen gelegen aan de vd. Slikkeweg. Uit één van deze woningen zijn twee kachels en een koffiezetapparaat gestolen.

1854-2011. Twee personen aangehouden in Oud-Vossemeer
Politie Zeeland heeft in de nacht van zaterdag op zondag een man en een vrouw aangehouden in Oud-Vossemeer.
Zij worden verdacht van diefstal van een bliksemgeleider van een kerk aan de Dorpsweg in Oud-Vossemeer en werden gesignaleerd door een getuige die melding deed bij de politie. De aangehouden man is 24 jaar en de aangehouden vrouw is 29 jaar. Beiden zijn afkomstig uit de gemeente Middelharnis.





Politie Zeeland