Politie Zeeland


---

1855-2011 Tragisch ongeval, Middelburg
Zondagmiddag omstreeks 14.15 uur vond een aanrijding plaats op de Looierssingel in Middelburg waarbij een echtpaar om het leven is gekomen.
Een 64-jarige automobilist uit Middelburg verklaarde de mensen, die aan het oversteken waren op het zebrapad, niet te hebben gezien. Mogelijk is de laagstaande zon een oorzaak hiervan.
Het bejaarde echtpaar, afkomstig uit Middelburg, is zwaargewond geraakt en later op weg naar het ziekenhuis overleden. Omdat enkele familieleden nog niet in kennis zijn gesteld worden de personalia niet bekend gemaakt.
De automobilist is aangehouden. Er is geen sprake van alcoholgebruik bij deze man.
De Looierssingel is afgesloten geweest tot ongeveer 16.50 uur voor technisch onderzoek.
De politie is dringend op zoek naar getuigen van dit tragisch ongeval. Ook mensen die eerste hulp hebben verleend wil de politie graag spreken.
Ze worden verzocht te bellen met 0900-8844 of zich te melden op een politiebureau.


1856-2011 Limonadefles van viaduct op auto gegooid, Hoek
Zaterdagavond rond 23.15 uur is de auto van een 66-jarige automobilist uit Heinkenszand beschadigd geraakt, doordat een onbekend persoon een volle fles limonade, vanaf een viaduct op de Westerscheldetunnelweg te Hoek naar beneden gooide.
De automobilist reed in de richting van de tunnel toen vanaf het tweede viaduct de fles op zijn auto werd gegooid.
Mogelijk hebben automobilisten die achter hem reden iets gezien. De politie vraagt hen contact op te nemen met 0900-8844.





Politie Zeeland