ICT~Office, branchevereniging IT-, Telecom- en Officebedrijven


Aankondiging bijeenkomst over ICT-dashboard

20 okt 2011 om 12:35

ICT~Office en de Rijksoverheid organiseren op dinsdag 22 november een bijeenkomst over het ICT-dashboard. Op het ICT-dashboard kunt u informatie vinden over grote projecten en projecten met hoge risico's bij ministeries en publiekrechtelijke zelfstandige bestuursorganen (zbo's).

De Rijksoverheid heeft het ICT-dashboard 18 mei jl. gelanceerd als verantwoordingsinstrument. Sinds de lancering van het ICT-dashboard zijn er zowel positieve reacties als kritische geluiden geweest.

Inhoud

Na het openingswoord van Wim Sijstermans presenteren drie marktpartijen hun visie op het ICT-dashboard, waarna er plenair gediscussieerd zal worden. De input van deze bijeenkomst zal aandachtig bekeken worden bij de verdere ontwikkeling van dit verantwoordingsinstrument.

Aanwezig zijn onder anderen Maarten Hillenaar (CIO Rijk) en Wim Sijstermans (CIO Belastingdienst). Met hen kunt u in een open dialoog van gedachten wisselen over het ICT-dashboard.

Praktische info

De bijeenkomst vindt plaats in 7AM (klik op link), Buitenhof 47 te Den Haag. Vanaf 15:30 u. bent u hier van harte welkom. Het programma start om 16:00 u. en duurt tot 18:00 u., waarna de bijeenkomst met een hapje en een drankje wordt afgesloten.

Aanmelden

Marktpartijen kunnen zich tot vrijdag 13 november aanmelden voor deze bijeenkomst bij Miranda Zwijnenburg: miranda.zwijnenburg@ictoffice.nl onder vermelding van 'Bijeenkomst ICT-dashboard op 22 november 2011'.

Er is voor gekozen om maximaal 20 marktpartijen aanwezig te laten zijn, dit om het interactieve karakter van de bijeenkomst te waarborgen. Mochten er meer dan 20 belangstellenden zijn, dan zal op advies van ICT~Office een selectie van marktpartijen worden gemaakt.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annechien ten Kate: annechien.ten.kate@ictoffice.nl.

U kunt het ICT-dashboard bekijken op www.rijksictdashboard.nl.