Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Bijeenkomst voor ouders van pubers


Dinsdag 22 november in Jongerencentrum Djoi, Engweg 24e Driebergen-Rijsenburg.

Op dinsdag 22 november zijn ouders van pubers in de leeftijd van 12 tot 18 jaar hartelijk welkom bij "Ouders Voorop", een informatieve bijeenkomst over opvoeding en ondersteuning in Jongerencentrum Djoi Driebergen-Rijsenburg. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Halt Regio Utrecht, de gemeente Utrechtse Heuvelrug en Welnùh. De avond wordt geleid door pedagogisch adviseurs van Halt Regio Utrecht.

Pubers zijn soms lastig en u bent niet de enige die dat vindt! Veel ouders hebben dezelfde zorgen en daarom is deze bijeenkomst georganiseerd. Want opvoeden is niet makkelijk en het opvoeden van een puber al helemaal niet. Pubers in de leeftijd van 12 - 18 jaar verkennen hun grenzen en proberen die op te rekken. Ze komen hun afspraken niet na, zijn opstandig en proberen los te komen van hun ouders. Juist voor hen is het van belang dat ouders zicht houden op wat hun kind doet en duidelijke grenzen te stellen van wat wel en niet mag. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Programma
In deze bijeenkomst staat de rol als ouder centraal en worden ervaringen met elkaar gedeeld. Daarnaast worden er praktische tips en adviezen gegeven die bij de opvoeding kunnen ondersteunen.

Deze bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 22 november, van 19.30 - 21.30 uur in Jongerencentrum Djoi, Engweg 24e in Driebergen-Rijsenburg.

U kunt u nu online inschrijven via www.haltutrecht.nl of (030) 28 66 300. Daar kunt u ook terecht met vragen.
te downloaden
Flyer Utrechtse Heuvelrug ouders voorop.pdfLees voor