Finalisten exportmanager van het jaar bekend

Persbericht van Fenedex

Fenedex en ExportSelect reiken Exportmanager Award 2011 op 22 november uit

Rijswijk, 8 november 2011

De finalisten voor de Exportmanager Award 2011 zijn vandaag bekend gemaakt. Dat gebeurde op een gezamenlijke bijeenkomst van de vereniging van Nederlandse exporteurs - Fenedex - en ANP Pers Support, marktleider in het verspreiden van persberichten naar de media. De namen van de gegadigden voor deze export prijs, werden bekendgemaakt door Bart Jan Koopman, directeur van Fenedex.

De vier genomineerden die om de titel exportmanager van het jaar gaan strijden zijn: Rick Boeijen - Xidoor B.V, Gerhard Dersjant - Movacolor B.V., Crijn Sprinkhuizen - Sanyo E&E Europe B.V., Jan Wijgerse - Priva B.V. Zij werden door de vakjury als beste beoordeeld. Tijdens het Exportmanager Event op 22 november in het ING House in Amsterdam wordt duidelijk wie van deze kandidaten het beste presteert op zijn vakgebied.

Fenedex en ExportSelect, werving & selectiebureau voor de exportmarkt, reiken dit jaar voor de vijfde keer De Exportmanager Award uit. De exportmanager die deze titel mag dragen heeft bewezen garant te staan voor duurzame successen op buitenlandse markten en verantwoordelijk te zijn voor de strategische opzet en het managen van een succesvol exportbeleid. Vorig jaar won Petra van Woensel, Commercieel manager Dreumex B.V. - ontwikkelaar en producent van handverzorgingsconcepten - voor de professionele eindgebruiker in de industriële markt, de award. Haar passie en liefde voor export gecombineerd met een goed gestructureerd beleid was volgens de jury doorslaggevend. Dit jaar zal er ook weer gelet worden op de individuele kwaliteiten van de exportmanager die garant moeten staan voor duurzame successen op buitenlandse markten.

Tijdens het Exportmanager Event hebben de finalisten ieder twaalf minuten de tijd om hun exportaanpak te presenteren. Hierin moet duidelijk worden wat het door hun gevoerde exportbeleid is, welke successen er met deze aanpak zijn behaald en welke ambities er voor de komende jaren zijn. Na afloop van de presentatie hebben jury en publiek acht minuten de tijd om de finalisten kritische vragen te stellen. Deze formule staat garant voor een inspirerende en leerzame middag en is een mooie gelegenheid om het eigen exportaanpak te spiegelen aan die van de finalisten.

Links:
http://www.exportmanagervanhetjaar.nl



Razende Robot Reporter