Gemeente Roermond

Wijkoverleg Hoogvonderen op 22 november

Buurtbewoners van de bewoner van de wijk Hoogvonderen zijn van harte welkom tijdens het wijkoverleg Hoogvonderen op dinsdag 22 november aanstaande. Het wijkoverleg vindt plaats van 19.00 uur tot 21.00 uur in wijkgebouw De Vlonder en wordt georganiseerd door de wijkpartners van Hoogvonderen.

Wethouder Kemp portefeuillehouder wijkontwikkeling en wijkbeheer en wethouder IJff portefeuillehouder openbare werken en stedelijk beheer zullen deze avond voorzitten. Buurtbewoners kunnen deelnemen aan deze avond en vragen, opmerkingen en ideeën voor de wijk inbrengen. Aansluitend is er ruimte om in gesprek te gaan met de wethouders en wijkpartners.

De wijkpartners van Hoogvonderen zijn: wijkagent (politie), wijk BOA, wijkopzichter, straatcoach en wijkregisseur (allen gemeente Roermond). De wijkpartners hebben als doel om het woon- en leefklimaat in de wijk Hoogvonderen nog aantrekkelijker en leefbaarder te maken voor iedereen. Door middel van het wijkoverleg willen we u de mogelijkheid bieden om kennis te maken met elkaar en de leefbaarheid in de wijk te verbeteren.

Agenda wijkoverleg Hoogvonderen:

18:45 19:00 Inloop met koffie en thee
19:00 19:15 Opening en terugblik laatste bijeenkomst van 3 mei; wethouder Kemp
19:15 20.00 Mededelingen door wijkagent, wijkboa, wijkopzichter en straatcoach
20.00 20:30 Herijking Hoogvonderen
20:30 21:00 Vragen en ideeën uit de wijk