Gemeente Dantumadeel


Informatiebijeenkomst over ondernemersplein Noordoost Fryslân

Op 20 en 21 maart 2012 gaan ondernemers uit Noordoost Fryslân en de gemeenten Achtkarspelen, Dantumadiel, Dongeradeel Kollumerland c.a. en Tytsjerksteradiel weer samen naar de Bedrijven Contactdagen in Leeuwarden.

De voorbereidingen voor het Ondernemersplein Noordoost Fryslân zijn onlangs opgestart door de gemeenten en een aantal deelnemende bedrijven. Op dinsdagavond 22 november wordt er voor alle ondernemers een informatiebijeenkomst over het ondernemersplein georganiseerd.

Informatiebijeenkomst
De informatiebijeenkomst vindt plaats op dinsdagavond 22 november vanaf 19.30 uur in het gemeentehuis in Buitenpost. Op deze avond worden de eerste plannen onthuld voor het plein en wordt praktische informatie gegeven over het Ondernemersplein Noordoost Fryslân 2012 en de kosten. Alle ondernemers zijn van harte uitgenodigd bij deze informatiebijeenkomst aanwezig te zijn.

Regionale netwerk versterken
Het gezamenlijke plein biedt ondernemers uit de vijf gemeenten de kans hun regionale netwerk te versterken. Daarnaast wordt gezamenlijk publiciteit aan het plein gegeven. Voor meer informatie over het ondernemersplein en de informatieavond kan men contact opnemen met Mila Martens via telefoonnummer: 14 0511 of e-mail:
ondernemersplein@achtkarspelen.nl.