Gemeente Nuth


Informatiebijeenkomst aanwonenden brede school Hulsberg

Op dinsdag 22 november aanstaande van 19.00 tot 21.00 uur organiseert de gemeente Nuth een informatiebijeenkomst, voor aanwonenden, aangaande de realisatie van de brede school Hulsberg. De bijeenkomst wordt gehouden in de aula van basisschool Hulsberg (Schoolstraat).

Â

Tijdens de informatiebijeenkomst wordt ingegaan op de realisatie van de brede school en de plannen. Daarnaast informeren wij u ook over het beoogde verkeerskundige plan. Aan het begin van de avond worden de plannen toegelicht middels een presentatie. Hierna is er de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Â

Vragen/ opmerkingen

Wellicht heeft u op voorhand al vragen en/of opmerkingen. De gemeente nodigt u uit deze vragen vóór dinsdagochtend 22 november as. te mailen naar onderstaand mailadres.
De vragen worden, voor zo ver mogelijk, tijdens de informatiebijeenkomst beantwoord of meegenomen in de presentaties. Uiteraard blijft er de gelegenheid tot het stellen van (aanvullende) vragen tijdens de bijeenkomst.

Â

Enige tijd na de bijeenkomst worden de presentaties en de gestelde vragen en bijbehorende antwoorden gepubliceerd op de website van de gemeente Nuth.

Â

Genodigden

Aanwonenden ontvangen uiterlijk woensdag 16 november aanstaande een brief met hierin de uitnodiging. Heeft u (ten onrechte) geen uitnodiging ontvangen, maar wilt u de bijeenkomst wel bijwonen, dan kunt u hiervoor contact opnemen met de gemeente Nuth, via onderstaande contactpersoon.

Â

Wij willen, gezien de planning, graag vooraf weten hoeveel mensen er komen. U kunt zich aanmelden via onderstaande e-mail of telefoonnummer.

Â

Â

Contact
Nathalie Heerings

Communicatieadviseur

gemeente Nuth

Â

tel.: 045 565 9 148

e-mail: nathalie.heerings@nuth.nl

Â