Gemeente Voorschoten


Inloopbijeenkomst over Knooppunt Voorschoten en Deltaplein

Op dinsdag 22 november organiseert de gemeente in samenwerking met Ontwikkelbedrijf Niersman een inloopbijeenkomst over de toekomst van het Deltaplein en het Knooppunt Voorschoten. De inloopavond over het Knooppunt Voorschoten en het Deltaplein wordt gehouden in het Cultureel Centrum, Prinses Marijkelaan 4.

Bewoners en vertegenwoordigers van bedrijven kunnen inlopen van 19.15 uur tot 21.30 uur. Zij kunnen zich laten informeren over de geplande nieuwbouw aan het Deltaplein en over het voorlopige ontwerp voor de herinrichting van het Knooppunt Voorschoten en de doorgaande weg N445.

Voor bezoekers is er gelegenheid om vragen te stellen en te reageren op het voorontwerp van het Knooppunt Voorschoten. Alle schriftelijke reacties worden verzameld en opgenomen in een inspraakrapport. Op basis van dit rapport wordt uiteindelijk het definitief ontwerp vastgesteld door de gemeenteraad.

Het centrum van Voorschoten wordt komende jaren veiliger en aantrekkelijker voor bewoners, bezoekers en ondernemers. Het vernieuwde Knooppunt zal de doorstroming van het verkeer verbeteren en de veiligheid vergroten voor fietsers, voetgangers en automobilisten. Op het Deltaplein wordt een woon-winkelcomplex gebouwd met een ondergrondse parkeergarage. Als het Deltaplein in aanbouw is, start de gemeente met de herinrichting van het Knooppunt Voorschoten. Het uitgangspunt is dat beide plannen: nieuwbouw Deltaplein en Knooppunt Voorschoten worden gerealiseerd in 2013 tot en met 2014. Met de herinrichting wordt het laatste stukje van de Traverse aangepakt. (Aan bijgevoegde afbeelding kunnen geen rechten worden ontleend).

Meer informatie: www.voorschoten.nl/knooppuntvoorschoten
* 16 november 2011