Gemeente Valkenburg aan de Geul

Tijdelijke verkeersmaatregelen centrum (22 nov.)

Tijdelijke verkeersmaatregelen centrum Valkenburg (dinsdag 22 november)

De nutsbedrijven vervangen momenteel kabels en leidingen in zowel winkelcentrum als historisch centrum. Op dinsdag 22 november vinden er in de Poststraat, ter hoogte van de kruising met de Louis van der Maesenstraat werkzaamheden plaats. In de Poststraat is geen doorgaand verkeer mogelijk. Dit betekent dat er tijdelijk in de Lindenlaan en Jan Deckerstraat geen regulier doorgaand verkeer mogelijk zal zijn. Bestemmingsverkeer (bewoners/leveranciers/klanten) worden wel doorgelaten. Verkeersregelaars zullen worden ingezet om het verkeer te begeleiden en de overlast te beperken.

Â

Aan de ingang van beide straten worden borden geplaatst. Een verkeersregelaar zal het verkeer in goede banen leiden. In de Lindenlaan / Jan Deckerstraat worden geen werkzaamheden door de nutsbedrijven uitgevoerd.

Â

Situatie Theodoor Dorrenplein
Op de hoek Poststraat / Louis van der Maesenstraat wordt gewerkt. Op het Theodoor Dorrenplein vinden geen werkzaamheden plaats.

Â

(Winkel)centrum blijft bereikbaar
Het (winkel)centrum blijft bereikbaar via Louis van der Maesenstraat, Dr. Erensstraat, Pieterstraat, Gosewijnstraat, Walramplein.

Â

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Bauer, deelprojectleider Centrumplan, 0681271777.
Â