Bouwfonds

Start bouw 57 woningen in De Binnentuinen in Den Haag

22 november 2011 -

Onlangs startte Bouwfonds Ontwikkeling de bouw van 57 woningen in het project De Binnentuinen in Den Haag. De verkoop is voorspoedig verlopen, binnen enkele maanden is 90% van de woningen verkocht.

Bouwfonds Ontwikkeling realiseert in De Binnentuinen in totaal ongeveer 350 woningen. In voorgaande fases zijn door Bouwfonds al bijna 100 woningen opgeleverd. Wicher Mol van Bouwfonds Ontwikkeling: 'Wij zijn zeer tevreden met dit resultaat en het is goed om te zien dat er nog steeds belangstelling is voor mooie projecten. De woningen in De Binnentuinen hebben een aansprekende architectuur, veel ruimte en scherpe verkoopprijzen.'

De Binnentuinen maakt deel uit van Wateringse Veld. De prijzen van de woningen variëren van EUR260.000 tot EUR600.000. De architectuur is van Weeda Van der Weijden uit Rotterdam, Cornelis van de Ven uit Eindhoven en Scala Architecten uit Den Haag. De aannemer is Van Wijnen uit Stolwijk.

In De Binnentuinen worden de komende tijd nog 200 woningen gerealiseerd, binnenkort start de verkoop van een volgend plandeel. Bouwfonds Ontwikkeling en gemeente Den Haag participeren samen in grondexploitatiemaatschappij Wateringse Veld.