KNHS

KNHS-Copain Cup afgesloten met geslaagd eventingfeest 21 november 2011

Zaterdagavond 19 november is op de Hollandsche Manege in Amsterdam de competitie KNHS Copain Eventing Cup afgesloten met een geslaagd eventingfeest. Tijdens het feest werd tevens de grote winnares van de competitie Alice Naber-Lozeman met Peter Parker gehuldigd. De amazone uit Biddinghuizen wist in het afgelopen seizoen 130 punten te verzamelen en mocht dankzij haar winst een cheque van 1400,- in ontvangst nemen.

Het Eventingfeest is een intiatief van de KNHS Belangen Vereniging Eventingruiters en Eventingsport.com. Het feest van 2011 was de zevende editie en met meer dan 150 bezoekers een groot succes! Naast de Eventing Cup werden ook diverse andere prijzen uitgereikt. Zo kreeg de combinatie Elaine Pen en Vira een prijs voor de mooie overwinning in de CCI3 van Strzegom eind juni. Jiska Ros kreeg met Ice Beau een prijs voor het record aantal internationale starts van de bijna 20-jarige 'Ice'. De combinatie reed eind oktober hun laatste wedstrijd tijdens het KNHS Kampioenschap Eventing in de klasse Z en won daar nog de zilveren medaille.
Er was tevens een wedstrijd uitgeschreven voor de Eventingfoto van het Jaar. Deze wedstrijd werd gewonnen door Nicole Eggens en zij haar foto mooi ingelijst en op groot formaat uitgereikt.
In de goed gevulde afsluitende loterij ging de portable Eventinghindernis van TJ Hindernissen naar Aaltje Valk.