Gemeente Cromstrijen


Onderzoek 'waar staat je gemeente'

(22-11-2011)

(22-11-2011)

Wij willen graag weten wat u vindt van de leefbaarheid, de voorzieningen en het functioneren van onze gemeente. Om deze informatie te verzamelen, voeren wij op dit moment een onderzoek uit onder de inwoners. In de vragenlijst komen thema's aan de orde die betrekking hebben op uzelf, de buurt waarin u woont en de gemeente Cromstrijen als geheel.

Willekeurige selectie

Voor deze burgerpeiling schrijven wij 1.150 inwoners van de gemeente Cromstrijen aan. Deze inwoners zijn willekeurig geselecteerd uit de Gemeentelijke Basis Administratie (het inwonersbestand) van de gemeente. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Flycatcher uit Maastricht voert het onderzoek uit en verwerkt de resultaten.

Uitkomsten

Het onderzoek vindt plaats in samenwerking met andere gemeenten. Hierdoor kunnen wij uw mening over Cromstrijen vergelijken met die van inwoners van andere gemeenten. De uitkomsten van het onderzoek publiceren wij begin volgend jaar in de informatiepagina in de huis-aan-huis-krant Het Kompas en op de gemeentelijke internetsite. U kunt de uitkomsten ook terugzien op www.waarstaatjegemeente.nl.