Travel Unie International Nederland N.V.

ARKEFLY VLIEGT REGIONAAL

Schiphol-Rijk, 22 november 2011 â Prettig dichtbij huis vertrekken, geen files, geen stress en goedkoop parkeren. Steeds meer vakantiegangers vliegen het liefst vanuit de eigen regio naar hun vakantiebestemming. ArkeFly speelt hier op in. De airline vliegt vanaf 25 april 2012 drie keer per week naar het Turkse Antalya vanaf Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport als combinatievlucht.

Vliegen vanuit de regio heeft veel voordelen. De reiziger hoeft minder afstand af te leggen en heeft dus weinig tot geen last van files, wat een flinke dosis stress scheelt. Bovendien kan bij vertrek vanuit de regionale luchthaven goedkoop en dichtbij de vertrekhal geparkeerd worden en zijn de loopafstanden korter. Kortom, een ontspannen manier van reizen.

Bestemmingen
De vluchten vanuit de regio zijn slechts een deel van de uitbreiding van het ArkeFly-netwerk komende zomer. ArkeFly biedt naast de vluchten naar Antalya komend zomerseizoen nog een aantal nieuwe bestemmingen met vertrek vanuit Schiphol. Het gaat om Preveza en Sitia in Griekenland, Pula en Split in Kroatië en Rimini en Venetië in Italië. De vakantiemaatschappij blijft gestaag groeien, vervoert inmiddels meer dan één miljoen passagiers per jaar en heeft een moderne vloot van tien vliegtuigen.

Upgrade
Zin om een beetje verwend te worden? Boek een last-minute upgrade, ook bij een vlucht vanuit de regio. Dat kan zelfs nog aan boord bij een Cabin Attendant. De prijs valt mee. Een upgrade van Economy naar Comfort Class voor Middellandse Zee bestemmingen kan al vanaf 10 euro per persoon per enkele reis en voor 25 euro verwisselt de reiziger zijn Economy seat voor de meest luxe klasse: Premium Comfort Class. Wie naar een verre bestemming vliegt, kan last-minute upgraden van Economy naar Comfort Class vanaf 25 euro per persoon enkele reis en voor 50 euro extra geniet deze reiziger van Premium Comfort Class.