CIDI - Centrum Informatie en Documentatie Israël

Lucs avontuurlijke Israelvakantie wint MiniCidi wedstrijd

di 22-11-2011

De schrijfwedstrijd "Hoe was mijn vakantie in Israel?", is gewonnen door Luc van Leeuwen. Luc wint een geldbedrag van 500 euro...

De schrijfwedstrijd "Hoe was mijn vakantie in Israel?", is gewonnen door Luc van Leeuwen. Luc wint een geldbedrag van 500 euro, een boekenpakket, en voor zijn ouders vijf jaar lidmaatschap als `Vriend van CIDI'. Zijn reactie: "Ik ben er super blij mee!!!" Daniëlle de Hoop, David Bolink, Limor Guetta, Ruben Hellendall en Simon Hellendall wonnen samen de tweede prijs: elk 100 euro, een boekenpakket, en de ouders zijn voor een jaar `Vriend van CIDI'.

De wedstrijd werd georganiseerd om de speciale CIDI jeugdwebsite onder de aandacht te brengen, die leuke en interessante informatie geeft over Israel. Team MiniCidi heeft de verhalen met groot plezier gelezen en het was moeilijk te kiezen uit deze leuke en warme verhalen, vandaar dat is besloten de tweede prijs te delen. Luc werd door Team MiniCidi unaniem tot winnaar uitgeroepen, met zijn verhaal "Er was eens....". Het verhaal van Lucs vakantie is erg avontuurlijk. Waterratten die op grote cavia's lijken in Yardinet, rodelen zonder sneeuw van de Manara Cliff, snorkelen met dolfijnen, slapen in de woestijn onder woestijn onder de sterrenhemel, een jeep safari en uit de sterke stroom gered worden door de lifeguards van Tel Aviv. Erg spanned en te lezen op de MiniCidi site. De verhalen van Daniëlle, David, Limor, Ruben en Simon blonken elk op hun eigen manier uit: in opmaak, schrijfstijl, foto's en zelfs een film. Enkele families vierden de prijs met gebak en een feestje.

Team MiniCidi plaatste de verhalen op de website zodat iedereen ervan kan genieten: stuur de link naar uw kinderen of kleinkinderen. De wedstrijd is nu voorbij, maar verhalen blijven altijd welkom.

Zie: http://mini.cidi.nl