Politie Zeeland


---

1858-2011 Vrouw aangereden in Middelburg
Maandag rond 19.15 uur werd in de Rentmeesterlaan in Middelburg een 27-jarige vrouw uit Vlissingen aangereden door een personenauto.
De vrouw fietste omstreeks 19.15 uur over de Rentmeesterlaan. Ter hoogte van Radehoven werd zij aangereden door een donkerkleurige personenauto, komende uit Radehove. De onbekend gebleven bestuurder is niet gestopt, maar is doorgereden in de richting van de Johan Willem Thibautstraat en is daar linksaf geslagen.
De politie verzoekt de onbekende bestuurder zich te melden. Ook eventuele getuigen van deze aanrijding worden verzocht contact op te nemen. Dat kan bij het politiebureau in Middelburg of telefonisch naar 0900-8844.

1859-2011 Fietsen kijken in Vlissingen
Op maandagavond 28 november a.s. wordt er van 19.00 tot 20.00 uur weer een fietskijkavond georganiseerd door Politie Zeeland.
Op die avond worden alle aangetroffen fietsen van heel Walcheren 'te kijk gezet' en kunnen bezoekers hun eigen verloren gewaande exemplaar mee naar huis nemen.
De avond vindt plaats bij Garage Kuzee aan de Marie Curieweg 5 in Ritthem. De fietsen staan aan de achterzijde van deze garage. Als u uw fiets daar vindt, moet u nog wel aantonen dat het uw eigendom is. Dit kan door een (passend) fietssleuteltje en/of uw proces-verbaal van aangifte te laten zien.
Dit is de laatste fietsenkijkavond van dit jaar; in december wordt in Vlissingen geen fietsenkijkavond georganiseerd.

1860-2011 Inbraak in bedrijfspand, Waterlandkerkje
In de nacht van maandag op dinsdag werd ingebroken in een bedrijfspand op de Steenhovensedijk in Waterlandkerkje.
Er werd een raam geforceerd en binnen werden diverse ruimtes doorzocht. Een fax en enkele tientallen euros' werden uit het pand weggenomen.