Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD)


Interhoff design & decoration winnaar Werken in Wonen Award 2011

22/11/2011

Interhoff design & decoration uit Maarssen is de winnaar van de Werken in Wonen Award 2011. Tijdens de spannende finale van op 21 november jl. mocht het voltallige team van Interhoff de Award én een cheque van drieduizend euro advertentiewaarde in ontvangst nemen.

Interhoff nam het in de finale op tegen Beter Bed - Uden, Kwantum - Assen en Kwantum - Zwolle. Deze vier bedrijven waren de regiowinnaars van de Woon Inspiratie Tour die in oktober op diverse plaatsen in het land werd georganiseerd. Maandagavond 21 november jl. werd tijdens een inspirerende, maar bovenal gezellige kookworkshop van topkok Ramon Beuk de landelijke winnaar bekend gemaakt door juryvoorzitter Jan Meerman.

Juryrapport
"De jury had de moeilijke taak om uit de vier geweldige regionale winnaars, de landelijke award toe te kennen. Interhoff onderscheidde zich door de grote betrokkenheid van de medewerkers. Alles is daarbij gericht op het primaire proces: het centraal stellen van de klant. Deze aanpak zit in het DNA van iedereen die bij Interhoff werkt," aldus Jan Meerman. De jury roemde eveneens de professionele aanpak van ondernemer Rijnie Nijhoff. "Zij heeft een bruisende, vitale organisatie neergezet. De mens, klant én medewerkers staan bij Nijhoff centraal. Zij geeft haar medewerkers ruimte zich door scholing en kennis te ontwikkelen." Meerman: "Rijnie Nijhoff is betrokken bij haar medewerkers, investeert in menselijk kapitaal. De ontwikkeling van haar bedrijf en het personeel is voor Nijhoff een continue proces. De jury kent dan ook met genoegen de Werken in Wonen Award 2011 toe aan Interhoff design & decoration."

De Award
De Werken in Wonen Award is in het leven geroepen om goede voorbeelden in de woonbranche te verzamelen en medewerkers te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. Ruim 70 bedrijven hebben zich tot juni 2011 ingeschreven en liepen de nominatieprocedure voor het beste opleidingsbedrijf door. Daaruit werden twaalf bedrijven geselecteerd voor de Werken in Wonen Award 2011. Vier van hen zijn door de jury gekozen tot regiowinnaars naar aanleiding van een voordracht en een bedrijfsfilmpje. Uiteindelijk won Interhoff design & decoration in Maarssen de Werken in Wonen Award 2011.

De jury van de Werken in Wonen Award bestond uit:
1. Jan Meerman, voorzitter van CBW-MITEX

2. Maarten Bakker, Directeur Euretco

3. Ago Giacomo Russo, bestuurder CNV Dienstenbond
4. Rik Grutters, bestuurder FNV Bondgenoten
5. Harold Sanches, senior consultant bij Performance Solutions
6. Arie Schreuder, Directeur Intres
Bij de beoordeling werd de jury ondersteund door een team van specialisten.

De Werken in Wonen Award is een activiteit van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) in samenwerking met WoonWerk en powered by CBW-MITEX, CNV Dienstenbond en FNV Bondgenoten.