Adfiz


Loek Hermans maakt beste verzekeraars bekend

Tijdens verzekeringsbranchedag op 29 november

Welke verzekeraars verdienen een plek bovenin de productschappen van het intermediair? Het Prestatie Onderzoek van brancheorganisatie Adfiz is al jaren dé inkoopbenchmark voor financieel adviseurs. Op de Verzekeringsbranchedag (29 november) maakt Adfiz-voorzitter Loek Hermans de beste aanbieders van 2011 bekend.

Per categorie zijn drie verzekeraars genomineerd. Het Prestatie Onderzoek, uitgevoerd door GfK Panel Services, wordt door Adfiz nadrukkelijk gepositioneerd als dé inkoopbenchmark voor het intermediair. De uitkomsten bieden de adviseur belangrijke informatie die helpt bij de beoordeling van de kwaliteit van productaanbieders. Dat is van groot belang voor zowel de kwaliteitsbelofte aan de klant, als voor de efficiëntie van zijn eigen bedrijfsvoering.

De nominaties in alfabetische volgorde:

Schade

Leven individueel
Leven collectief

ASR

Conservatrix

Amersfoortse
Mondial Assistance

Erasmus

Delta Lloyd

Noordhollandsche van 1816
Legal&General

Zwitserleven
Inkomen

Ziektekosten

Uitvaart
Aegon

CZ

Ardanta

Amersfoortse

ONVZ

DELA

Movir

Stad Holland

Monuta

De presentatie van de uitkomsten en de prijsuitreiking door Loek Hermans zullen plaatsvinden tijdens de Verzekeringsbranchedag, op dinsdag 29 november om 16.00 uur in het Beatrixgebouw in Utrecht.

Debat met hotshots
Aansluitend aan de prijsuitreiking vindt onder leiding van dagvoorzitter Jort Kelder een debat plaats met vijf beleidsbepalers in de verzekeringsbranche: Leo de Boer (directeur Verbond van Verzekeraar), Michael de Nijs (voorzitter NVGA), Loek Hermans (voorzitter Adfiz), Theodor Kockelkoren (directeur en bestuurslid AFM), Joanne Kellerman (directeur DNB).