Gemeente Barneveld


Barneveld doet tevredenheidsonderzoek naar Veluwehal en Jongerenwerk

De gemeente Barneveld onderzoekt de komende periode of bezoekers van zwembad Veluwehal én jongeren die gebruik maken van het jongerenwerk van de gemeente Barneveld tevreden zijn over de voorzieningen en het aanbod. De resultaten van de tevredenheidsonderzoeken worden gebruikt om de dienstverlening, waar mogelijk, te verbeteren.

Veluwehal

Verschillende doelgroepen maken gebruik van het overdekte zwembad Veluwehal. De gemeente wil graag weten of deze doelgroepen tevreden zijn over het zwembad zélf en het programma dat wordt geboden. Door middel van een enquête en interviews wil de gemeente meer te weten komen over hoe bezoekers denken over bereikbaarheid, voorzieningen, veiligheid, het personeel, de temperatuur, hygiëne en het zwembad zelf. Bezoekers van het zwembad krijgen vanaf maandag 28 november 2011 tot en met de eerste week van januari 2012 bij binnenkomst van het zwembad een vragenlijst die zij kunnen invullen. Het is ook mogelijk de vragenlijst thuis in te vullen, in te leveren bij de Veluwehal of terug te sturen naar de gemeente Barneveld.

Jongerenwerk

Het tweede tevredenheidsonderzoek is gericht op het jongerenwerk van de gemeente Barneveld. De gemeente Barneveld wil van jongeren die gebruik maken van één of meer activiteiten van het Jongerenwerk Barneveld weten of zij tevreden zijn over het aanbod of op welke wijze het aanbod zou kunnen worden uitgebreid. De komende periode worden zij door middel van interviews door de jongerenwerkers gevraagd naar hun mening over het jongerenwerk. De uitkomsten worden gebruikt om het activiteitenaanbod nóg beter af te stemmen op de behoefte. Jongeren kunnen de vragenlijst ook downloaden via de website van de gemeente Barneveld, inleveren bij Villa 29 of terugsturen naar de gemeente Barneveld.

Wilt u ook uw mening geven?

Inwoners van Barneveld die aan één of beide enquêtes willen deelnemen, kunnen de vragenlijsten downloaden via de website van de gemeente Barneveld (www.barneveld.nl). U of jij kunt de vragenlijst(en) uitprinten, invullen en tot uiterlijk 5 januari 2012 inleveren bij de gemeente Barneveld of zwembad Veluwehal óf opsturen naar de gemeente Barneveld, Postbus 63, 3770 AB Barneveld.

* Enquête veluwehal (volwassenen).pdf pdf (272,79 KB)(Bestanden met de extensie .pdf kunnen gelezen worden met bijvoorbeeld: Adobe Reader)

* Enquête veluwehal (jongeren).pdf pdf (272,21 KB)(Bestanden met de extensie .pdf kunnen gelezen worden met bijvoorbeeld: Adobe Reader)
* Enquête jongerenwerk Barneveld (incidentele activiteit).pdf pdf (274,14 KB)(Bestanden met de extensie .pdf kunnen gelezen worden met bijvoorbeeld: Adobe Reader)

* Enquête jongerenwerk Barneveld (sporthal).pdf pdf (274,02 KB)(Bestanden met de extensie .pdf kunnen gelezen worden met bijvoorbeeld: Adobe Reader)

* Enquête jongerenwerk Barneveld (villa en trefpoint).pdf pdf (278,35 KB)(Bestanden met de extensie .pdf kunnen gelezen worden met bijvoorbeeld: Adobe Reader)