Watersportverbond - KNWV

Besluiten najaarsvergadering Watersportverbond

dinsdag 22 november 2011

Afgelopen zaterdag heeft de najaarsvergadering van het
Watersportverbond plaatsgevonden. Op de agenda stonden de toedeling van de contributie 2012, begroting 2012 en de integratie Nederlandse Kano Bond.

Tijdens de opening van de vergadering gaf voorzitter Hugo Snoekc een overzicht van wat het Watersportverbond het afgelopen jaar bereikt heeft.

Besluiten
Het voorstel van het bestuur om de contributie te verhogen van ⬠17,- naar ⬠19,- is door de leden aangenomen. De begroting van 2012 is goedgekeurd, net als het voorstel inzake contributie toedeling. Daarnaast zijn de leden akkoord gegaan met de integratie van de Nederlandse Kano Bond.

Benoemingen
Peter Grobbée wordt per 1 januari 2012 lid van het bestuur met als portefeuille Kanovaren. Michel Gijzelaar is tijdens de vergadering herbenoemd als lid van de Controleraad, Hugo Snoekc (Voorzitter) en Rob Franken (Wedstrijdsport) werden herbenoemd voor een tweede termijn. Bestuurslid portefeuillehouder Communicatie & Marketing, Joop Simmers, heeft zich niet herkiesbaar gesteld.

Zilveren verbondsspeld
Dick Kanselaar kreeg tijdens de vergadering de zilveren verbondsspeld aangereikt, uit handen van Hugo Snoekc, voor zijn verdiensten voor het Watersportverbond. Jaren heeft hij zich opgeworpen als een uitstekende behartiger van de belangen van de watersport en de
watersportverenigingen in de Randmeren.

De vergaderdata voor volgend jaar zijn vastgelegd:


- Jaarvergadering: maandagavond 21 mei 2012

- Najaarsvergadering: zaterdag 24 november 2012

Bekijk hier de presentatie van de najaarsvergadering 2011.