Gemeente Gemert-Bakel


Kennisgeving Wet Geluidhinder

Beschikking hogere waarde Wet geluidhinder

Door het verplaatsen van een woning aan de Rooije Hoefsedijk 61 in Gemert, heeft C.A.M. Kuijpers, in dit kader verzocht om de vaststelling van hogere waarden op grond van de Wet geluidhinder.

Burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel hebben hogere waarden vastgesteld voor de woning welke gebouwd wordt aan de Rooije Hoefsedijk 61 in Gemert als gevolg van de Rooije Hoefsedijk.

U kunt het besluit inzien
De beschikking met de bijlagen ligt met ingang van maandag 14 november 2011 tot en met maandag 26 december 2011 ter inzage bij Loket Bouwen en Wonen in het gemeentehuis aan Ridderplein 1 in Gemert tijdens openingstijden. Ook kunt u een afspraak maken om buiten de bezoekuren de beschikking in te zien.

Wij maken u erop attent, dat er geen zienswijzen zijn ingebracht en dat de beschikking ten opzichte van ontwerpbeschikking niet is gewijzigd.

Op grond van het bepaalde in artikel 20.1, lid1, 20.6 en 20.7 van de Wet milieubeheer staat gedurende de bovengenoemde termijn beroep open bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State voor:
1. de aanvrager;

2. de betrokken adviseur;

3. degenen, die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking;

4. degenen, die zienswijzen tegen de aangebrachte wijzigingen ten opzichte van ontwerpbeschikking;

5. enige ander belanghebbende, die aantoont dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zienswijzen in te brengen.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij voor deze datum beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan.
Het beroepschrift moet in tweevoud worden gericht aan de Raad van State, Afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500EA 's-Gravenhage.
Het verzoek tot schorsing of een voorlopige voorziening moet in tweevoud worden gericht aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.
Een vergunning wordt niet van kracht, voordat op dat verzoek is beslist.

Gemert, 11 november 2011