Scania


maandag 21 november 2011 22:06

Drie nieuwe Scania P-series voor Stam Transport

Breda, 21 november 2011 - Stam Transport Schermerhorn heeft begin dit jaar twee Scania's in gebruik genomen en onlangs is ook het derde voertuig afgeleverd door de Scania vestiging in Alkmaar. Allen betreffen Scania P-series met de schone en zuinige Euro 5 motor. Stam is hiermee klaar voor de toekomst en heeft vrijelijk toegang tot milieuzones in binnenstedelijke gebieden.

De drie nieuwe Scania P-serie bakwagens van Stam Transport Schermerhorn.
Vergroot foto

Twee van de nieuwe voertuigen zijn P 230DB 4x2 bakwagens. De derde is een drie-assige Scania P 360 DB6x2*4 met aanhanger. Allen zijn voorzien van de CP19 cabine en twee-pedaals Scania Opticruise voor extra chaufferscomfort en een laag brandstofverbruik. Bovendien zijn de motoren erg stil en hebben ze geen toevoeging van AdBlue nodig.

Stam Transport Schermerhorn is een moderne, middelgrote logistieke dienstverlener in Noord-Holland. Bij Stam kan men terecht voor transport en opslag van met name palletgoederen. De nieuwe bakwagens zijn specifiek uitgerust voor snel en kwalitatief vervoer van pallets. Alles wat op een pallet past kan Stam vervoeren: snel, op tijd, scherp geprijsd en zonder hoofdbrekens. De professionele chauffeurs zijn opgeleid om in alle situaties adequaat te handelen. Ook kan men bij Stam terecht voor de (tijdelijke) opslag van goederen.