Gemeente Hardenberg

Genomineerden sportverkiezing bekend

21 november 2011

De 14 genomineerden voor de sportverkiezing zijn bekend. Iedereen kan tot 7 december aanstaande zijn stem uitbrengen via het stembiljet dat op 23 november in het huis-aan-huis-blad De Toren verschijnt.

Op vrijdag 6 januari 2012 worden de Hardenbergse Sportprijzen 2011 uitgereikt door wethouder Douwe Prinsse van de gemeente Hardenberg. Dat gebeurt vanaf 19.30 uur, tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in Theater de Voorveghter te Hardenberg. De wethouder huldigt sporters die in 2011 uitstekende prestaties hebben behaald.

Er zijn sportprijzen in de categorieën: sportvrouw, sportman, sportteam en sporttalent. Om in aanmerking te komen voor één van deze sportprijzen moet je een aansprekende sportprestatie hebben geleverd. Dit kan een kampioenschap of promotie zijn, maar dat is niet noodzakelijk. Het kan bijvoorbeeld ook een individuele prestatie in relatie tot leeftijd zijn of het verloop van een totale competitie.

Genomineerd
Iedereen kon in de afgelopen periode zijn of haar favoriet per e-mail of post aan de gemeente Hardenberg doorgeven. Naar aanleiding van deze uitkomst zijn er 4 sportploegen, 3 sportmannen, 3 sportvrouwen en 4 sporttalenten genomineerd.

Iedereen kan tot 7 december aanstaande zijn stem uitbrengen via het stembiljet dat op 23 november in De Toren verschijnt. Uiteindelijk blijven in iedere categorie drie genomineerden over. Deze drie worden bepaald op basis van de stemmen van de inwoners en door de jurering van de commissie, bestaande uit sportverslaggever Jan Uythof, wethouder Douwe Prinsse en enkele vertegenwoordigers van de gemeente Hardenberg. Deze drie genomineerden worden uitgenodigd om op 6 januari de verkiezingsavond bij te wonen en maken kans op de titel sportploeg, sportman, sportvrouw of sporttalent 2011.

De prijsuitreiking vindt rond 20.45 uur plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Hardenberg, op vrijdag 6 januari 2012 in Theater de Voorveghter in Hardenberg.