Gemeente Ameland


Vernummering recreatieparken op Ameland per 1 januari 2012

Op de recreatieparken Boomhiemke, Klein Vaarwater en Koudenburg worden per 1 januari 2012 enkele adressen gewijzigd. De straatnaamgeving en nummering was op deze parken beperkt of, door de opbouw in loop van de tijd, onlogisch geworden. Klein Vaarwaterweg 89 lag bijvoorbeeld naast Klein Vaarwaterweg 39. Op Koudenburg en Boomhiemke werd veel genummerd met toevoegingen, zoals Jan Roepespad 4 112. Hierdoor kunnen problemen ontstaan voor de vindbaarheid van de objecten bij calamiteiten.

Adressen vervullen een essentiële functie in het maatschappelijk verkeer. Niet alleen voor de post, politie, ambulance, brandweer en bedrijven is een heldere adressering van belang, ook vakantiegangers moeten hun accommodatie in onze toeristische gemeente goed kunnen vinden. Daarom is besloten in deze gebieden een aantal nieuwe straten te benoemen en nummers te wijzigen. De eigenaren van de betreffende accommodaties zijn geïnformeerd.

Wilt u weten welke adressen zijn gewijzigd? Bekijk dan de bijlagen met de nieuwe adressen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marieke de Jong via telefoonnummer (0519) 555 555. Â

Te downloaden:

* koudenburg.pdf (18,36 KB)Lees voor

* KleinVaarwater.pdf (48,03 KB)Lees voor

* Boomhiemke2.pdf (34,54 KB)Lees voor

* Boomhiemke1.pdf (51,12 KB)Lees voor